In Kaai 33 zijn nog enkele ondergrondse staanplaatsen te koop.

Als buurbewoner geniet u zo van een veilige, gegarandeerde en vlot toegankelijke parkeerplaats voor uw wagen. Parkeren op straat wordt door stijgende tarieven ook in de toekomst nog duurder, waardoor een investering in een ondergrondse parkeerplaats erg interessant is.

Door de lage aankoopkost, kan u al met een beperkt bedrag genieten van een interessant rendement.
lees meer

Geen water te diep als je een goede investering zoekt!

Zoekt u ook de juiste investering voor uw spaarcenten?
Kaai 33 biedt u een opportuniteit die meer dan het overwegen waard is, indien u uw geld wilt laten renderen. Lees even mee waarom Kaai 33 het project is dat u zoekt!

lees meer

Registratierechten veranderen vanaf 01/01/2022.

De Vlaamse regering past de inning van de registraterechten aan vanaf 2022. Wie een eerste woning koopt zal minder betalen. Kopers die een 2e eigendom kopen of investeren in meerdere eigendommen zien de registratierechten verhoogd.
Voor een eerste aankoop betaalt u in de toekomst nog maar 3%. De registratierechten voor andere vastgoed stijgt van 10% naar 12%.

lees meer

Prijsvoordeel door verlaagd BTW-tarief!

De Belgische overheid heeft besloten de bouwsector een boost te geven dankzij een nieuwe fiscale stimulans: een verlaagd btw-tarief van 6% voor nieuwbouwwoningen en -appartementen! Een aanzienlijke verlaging die een zeer grote impact heeft op het kopen van een nieuwe woning.
lees meer